reklama

Kontakt

Tyršova 182, 25601 Benešov
Mobil: +420 736 610 374
E-mail: petra.kmoskova@benica.cz
Web: http://www.adventuregolf-benesov.cz
Facebook
GPS: 49,7824332°N 14,68599447°E minutový formát
 
Obrázek podniku Adventure Golf
 
Související fotografie (10)

Služby

Adventure Golf je součástí klidné zóny Stone Park, která vytváří v centru Benešova místo, které nadchne děti i dospělé. Nejedná se o minigolf ani golf, ale něco mezi. Jde v podstatě o klasický golf zmenšený do velikosti minigolfových drah. Velikost drah je však to jediné, co má s minigolfem společného. Způsob hry je zcela odlišný – klasické překážky známé z minigolfu zde nenajdete, na drahách jsou různé terénní nerovnosti, vyvýšeniny, vodní pasti, kameny atp. Adventure Golf se hraje na umělé golfové trávě a hráči během hry smí nebo dokonce musí chodit po drahách. Zahrát si můžete sami s přáteli nebo vyslat za zábavou děti. Těšte se na klidné prostředí se zábavnými překážkami: areálem protéká potůček, který se vlévá do jezírka s rybičkami – vodní tok je také jednou z překážek, které tu najdete. Nepotřebujete žádné speciální vybavení – vše potřebné vám zapůjčí přímo na hřišti. A až dohrajete, odměňte se ve zdejší kavárně Čas na kávu – dělají tu např. prémiové kávy Kavé a Filicori Zecchini, v letních měsících si navíc můžete posedět na terase, ze které je výhled do parku i na všechny dráhy Adventure Golfu. Doporučujeme výborné domácí limonády, lívance, poháry a jiné dobroty, které ocení nejen děti.

Rezervace pro skupiny /celý areál hřiště/ na telefonu: 737 797 214 nebo e-mailu petra.kmoskova@benica.cz

Nejbližší služby

Kavárny a cukrárny Čas na kávu - Benešov

Čas na kávu

Jako první Vás uhrane vůně naší prémiové kávy. Kávou to zde voní intenzivně ... následně si vyberete své místo. Křesílka jsou pohodlná, nebude se Vám chtít vstávat. Chuť kávy vás omámí, vybrali jsme pečlivě kávu Brazil Diamond, která pochází od drobných farmářů ze známé pěstitelské oblasti Minas Gerais. Naturální zpracování dodává této kávě plné tělo, přirozenou sladkost a téměř žádnou aciditu. V chuti lze zaznamenat tmavou čokoládu a oříšky.

 

Sportovní zařízení Stone Bowling Bar - Benešov

Stone Bowling Bar

Stone Bowling bar se nachází v atraktivní nově vybudované klidové zóně v centru Benešova, v pasáži Stone Park, která spojuje Tyršovu ulici a ulici Karla Nového. Stone bowling bar svým návštěvníkům nabízí 4 profesionální dráhy Brunswick, útulný kamenný bar s letní venkovní terasou, šipky, kulečník, karambol a fotbálek. Nejen pro děti nově přidali vnitřní herní zábavné automaty (hokej, závodní auto, boxer ..).

 

Zábavní areály a herny Pasáž Stone Park Benešov  - (Oáza odpočinku i zábavy) - Benešov

Pasáž Stone Park Benešov

Zábavní areál, který v sobě sdružuje kavárnu, bowlingovou hernu s barem a občerstvením, Adventure golf a dětské hřiště s vodními prvky.